RockStation

Újra összeáll a Converge, Cave-In és Chelsea Wolfe-tagokat felvonultató Blood Moon

2020. január 13. - theshattered

convergebandjune2018_638.jpgÚjra összeállt, sőt, dalokat ír a Converge legénységén kívül Cave-In és Chelsea Wolfe-tagokat összerántó, annak idején csak poénból indított Blood Moon. Az egyszeri, kísérleti projektnek induló csapat az akkori sikerre való tekintettel dobja újra össze, amije van, melynek az eredménye még ezen az éven hallható lesz.

Stephen Brodsky (tavalyi interjúról van szó, tehát a "jövőre" az mind 2020-ra vonatkozik): "Jövőre a Converge a Blood Moonnal csinál majd valami izgalmasat. A Blood Moon egy pár évvel ezelőtti projekt volt, amikor pár plusz taggal turnéztunk: én, Chelsea Wolfe és Ben Chelsea zenekarából.

Mentünk és előadtunk egy csomó régi dalt, mint például néhány ritkán játszott, stúdiós kísérletnek hangzó Converge tételt, vagy olyan cuccokat, amiket nem tudtunk élőben előadni, mert több tag kellett volna az eljátszásához.

A kísérlet remekül ment, jött is az ötlet, hogy "Hé, miért nem írunk néhány dalt ebben a felállásban és adunk ki egy lemezt?". Így három évvel később végre összeülünk és megcsináljuk. Ez várhatóan a jövő éven össze is áll. Elég izgalmas dolog!

Annyit elmondhatok, hogy már írtunk egy-két dolgot és ami kész, az nagyon-nagyon király! Ez jó eséllyel egy következő lépés a Converge számára, örülök, hogy a részese lehetek."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9315406854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum