RockStation

(Majdnem) lagzizene Metallica-tagokkal

2020. február 12. - theshattered

0metallica2018_10_eredmeny.jpgAzt már mindenki tudja, hogy Kirk Hammett és Rob Trujillo szeret feldolgozásokat játszani, elég csak a budapesti Tankcsapda-húzásra gondolni (vagy a Worldwired-turné bármelyik másik állomására). A két harcedzett arc a Bad Wolves gitárosával és az Ugly Kid Joe énekesével közösen tol egy feldolgozás-hakni projektet, a The Wedding Bandet, melyet még ők sem vesznek a normálisnál komolyabban. Ez az összeállítás fog az soulénekes Bobby Pattersonnal és a The Mars Voltas Jon Theodore-ral nyomni egy bulit március 8-án Dél-Karorinában, úgy néz ki, a tavalyi szórakozás meghozta a gyümölcsét!

Whitfield Crane: "Ez a csapat... Egy fura csapat! Körülbelül egy éve sem volt, hogy egy esküvőn játszottunk Hawaiinn, aztán egy adtunk egy bulit egy Pipeline Masters-témán. Aztán végül valahogy egy zenekar lettünk, ami csakis szórakozás-alapú. A szórakozás pedig jó dolog! Mi szeretjük! Nem másról van szó, mint hogy egy nagy rakás dal és egy nagy rakás ember egy nagy rakás hangot képez magából."

A csapat tavalyi szettjében olyan dalok fordultak meg egyebek mellett, mint a Highway To Hell (AC/DC), a Live Wire (AC/DC), a White Wedding (Billy Idol), a War Pigs (Black Sabbath) és a Blitzkrieg Bop (Ramones).

theweddingbandcolumbiamarch2020.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8815470508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum