RockStation

Kiadta a harmadik lemezelőzetes dalát a Demons & Wizards

2020. február 15. - theshattered

demonswizardsdec2019_638.jpgWolves In Winter címen megérkezett a Demons & Wizards újabb lemezelőzetes dala, ezúttal egy videó is járt a nótához. A III címen megjelenő nagylemez jövő hét péntektől lesz elérhető, mutatjuk a részleteket!

demonswizardsiii.jpg

01. Diabolic
02. Invincible
03. Wolves In Winter
04. Final Warning
05. Timeless Spirit
06. Dark Side Of Her Majesty
07. Midas Disease
08. New Dawn
09. Universal Truth
10. Split
11. Children Of Cain

Jon Schaffer: "Nem tudom, hogy miért jutott eszembe ez a cím, amikor megírtam és összeraktam ezt a dalt. De eszembe jutott! Még farkas vonyítást raktam a pre-produkciós demóra, még mielőtt bármi szöveg is lett volna, vagy hallottam volna Hansi dallamait. A dal a bennünk lévő szörny elfogadásáról szól. Akárhogy nézzük, ez egy király dal egy hatalmas, fogós refrénnel. A kedvenc részem mégis a verze alatti riff. Egyszerre súlyos és intenzív, ezzel a kombinációval pedig nem lehet mellényúlni."

Hansi Kürsch: "A Wolves In Winter egy olyan dal, amit mindenképp hallani akarsz élőben, de aztán a hallgatás mellett egyből el is akarnád énekelni. Nyugodtan gyakoroljátok otthon, a hangfalak mellett!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3715474740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum