RockStation

Witchthrone - Shallow videó premier!

2020. március 14. - theshattered

witchthroneshallow.jpeg

Kiadta a második dalát a magyar black metal vonal egyik legnagyobb ígérete, a Witchthrone. A Shallow című dal és annak nem kevésbé igényes és ütős kisfilmje nálunk debütál, kattintás után már csekkolható is!

Terjeszkedik a sötétség, íme a legújabb rontásunk! Ennek jegyében íródott második dalunk, melyet ez alkalommal is látványvilággal egybekötve prezentálunk. A legtöbb ember szeret maszk mögé bújni. Az a maszk lehet egy szaros insta profil vagy egy keserédes mosoly, közben meg azt érzed, hogy rohadsz belülről és már az is hazudik aki kérdez. Ha eltűnődtél már valaha az emberi romlottságon, halandóságon vagy a létezés kilátástalan értelmetlenségén és ürességén akkor ez a dal Neked szól. Hamarosan újra jelentkezünk, addig is stay tuned... vagy ahogy mindig: STAY CVLT!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5315521252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum