RockStation

Hivatalos: 2021-ben lesz legközelebb Rockmaraton

2020. április 30. - rockstation

rockelhal.jpgEljött hát a pillanat: a kormány a mai napon bejelentette, hogy a tömegrendezvényekre vonatkozó korlátozást 2020. augusztus 15-ig meghosszabbítja. Egy évi munkánk vész kárba, és súlyos anyagi csapást szenvedünk. De a legfájóbb az a hiányérzet, ami arcul csapott minket a bejelentést követően. Mégis mit fogunk csinálni július második hetében, ami évtizedek óta számunkra is az év legfontosabb hete, az év legnagyobb bulija, és életünk legjelentősebb pozitív visszacsatolása? Az a szeretet, amit tőletek kaptunk, hajtott előre minket minden évben. A tudat, hogy amit csinálunk ennyi embernek fontos, átlendített minden nehézségen és erőt adott, hogy azokban az években is tovább folytassuk, amikor gazdaságilag teljesen kilátástalannak tűnt. Ezek nélkül lesz a legnehezebb, de egy dolog biztos: akkor sem adjuk fel!

 A 30. jubileumi Rockmaraton fesztivált egy évvel elhalasztjuk, és 2021. július 5 – 10. között fogjuk megrendezni a jól megszokott és megszeretett helyszínen, a dunaújvárosi Szalki-szigeten. Az idei program nagy részét megpróbáljuk átszervezni, természetesen az összes hazai bandánkra számítunk, de a 34 nemzetközi fellépő közül lehetnek majd olyanok, akik a turnéjuk módosítása miatt kikerülnek. A változásokat szeptembertől folyamatosan kommunikálni fogjuk.

Idén február végéig rekordmennyiségben, több ezren vásároltatok jegyet az idei rendezvényre, mi pedig a befolyt összeg 80%-át előlegként tovább is utaltuk a zenekaroknak és a beszállítóknak. A fesztiválszervezéssel járó, el nem halasztható éves költségek (irodabérlet, könyvelési díj, járulékok, hirdetések stb-stb.) miatt közel 15 milliós veszteséget szenvedünk, de ahogy korábban ígértük, akkor sem maradunk egyetlen vendégünknek sem adósa, ha ezért hitelt kell felvennünk. Minden megvásárolt jegy automatikusan érvényes a jövő évre. Azok számára, akik bizonytalanok, vagy a nehéz helyzetben szükségük van minden forintra 2020. május 15 – december 15. között biztosítjuk, hogy bármikor (!) visszaválthassák a jegyüket a TIXA külön erre a célra fejlesztett felületén – ezzel kapcsolatban hamarosan jövünk a részletekkel.

Köszönjük azt a rengeteg támogatást és bíztatást, amit eddig kaptunk tőletek. Köszönjük a partnereinknek, segítőinknek, kollégáinknak, Dunaújváros lakóinak és önkormányzatának, hogy kiállnak mellettünk a legnehezebb időszakban is. Biztosan tudjuk, hogy együtt sikerül majd átvészelnünk, és ha idén kicsit bele is halunk, jövőre főnixmadárként fogunk feltámadni, hogy ott folytassuk, ahol 2019-ben abbahagytuk!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4015650578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum