RockStation

Lars nem tud dobolni! De a fia sem?

2020. május 01. - theshattered

lars-kids.jpgKicsit már túllőtt, mondhatni unalmas frázis a Lars nem tud dobolni, de mit tudunk tenni, ha egyszer ilyen-olyan okokból megszületett... (kacsintás). Komolyra fordítva a szót: ha zenész az ember, jó eséllyel a gyerek is kedvet kap a muzsikáláshoz, ahogy tették az Ulrich-fiúk is, Myles és Layne, akik egy elég érdekes dob és basszus alapú átdolgozást készítettek a The Beatles Elenaor Rigbyjéből.

Persze nem csak a vér teszi ezt a srácokkal: a huszonegy éves Myles két évig járt a Berklee-re, ahonnan többek között a Dream Theater legénysége is "szabadult", a három évvel fiatalabb Myles pedig most kezd a NYU-n.

És mit gondol a büszke apa? "Itt van az Elenaor Rigby őrült, három perces Blue Cheer-szerű garázs rock verziója. Értelemszerűen már rengeteg lenyűgöző átirata volt már az Elenaor Rigbynek az évek alatt, de biztos vagyok benne, hogy egyiknek sem volt ilyen hangképe, hangulata, nem volt ilyen energia és őrület egyben sem. Mondtam is a srácoknak, hogy 'Tudjátok mit? Büszke vagyok rátok!". Én csak álltam a sarokban, filmeztem és ennyit tudtam mondani: 'Te szent szar!'"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr315650926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szpájk 2020.05.02. 07:29:59

Az Eleanor Rigby-t háromszor hibásan leírni azért az kicsit problémás.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum