RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2020/Vol.18

2020. május 03. - sunthatneversets

psychosexual.jpgHeti dalmegosztásunkban két rocklegenda, extrém metalos szólóban, egy modern metal csapat és industrial/gothic, erotikával átitatva.

DEEP PURPLE - Man Alive

Friss dallal éleszti az életkedvet a Deep Purple. A Man Alive című remek dalhoz most csak egy egyszerűbb vizuál járt, így maga a nóta a lényeg, az viszont a maga hangulati hullámvasútjával rendesen odarak! A Whoosh! című nagylemez augusztus 7-én érkezik. 


POP EVIL - Let The Chaos Reign

Két új dallal lepte meg a rajongótábort a Pop Evil. Az amerikai rockcsapat. A valamikor megjelenő új lemez előfutárainak tekinthető Let The Chaos Reign és Work című tételek közül az előbbi a fentiekben hallgatható meg.


PSYCHOSEXUAL - Let The Sin Begin

Jeremy Spencer pornómániája nem meglepetés azoknak, akik követik a 2018 végén a Five Finger Death Punchból távozott dobos munkásságát. A zs-kategóriás erotikus-horrorfilmek után most egy szintén nem konzervatívoknak való projekttel támadja le a gyanútlanokat, ez a Psychosexual nevű industrial-gothic csapat, melyben Spencer a frontördög, Devil Daddy bőrébe bújva igyekszik borzongatni a kedélyeket. Az erotikát sem megvető videó lentebb található, a teljes nagylemez, a Torch The Faith valamikor az év későbbi részében érkezik. Let The Sin Begin


GREG PUCIATO - Deep Set

Az egykori Dillinger Escape Plan vokalistája Greg Puciato a zenekar feloszlása után sem ült a babérjain, most éppen Child Soldier című új szólólemezének kiadásán munkálkodik. A lemezre a dobokon kiívül mindent ő játszott fel és Deep Set címmel már új dalt is mutatott.


SCORPIONS - Sign Of Hope

Ahogy a napokban ígérgették is, kiadta a legújabb dalát a Scorpions. A németek a Sign Of Hope című, alig több, mint két perces, csendes tétellel igyekeznek kis lelket önteni az emberekbe, ehhez egy igen egyszerű videó is készült. A Scorpions tizenkilencedik nagylemeze közben szorgos léptekben készül, de hogy mikor fog megjelenni, arról egyelőre még nincs infó. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8315654226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum