RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2020/Vol.19

2020. május 10. - sunthatneversets

puscifer_2020_1.jpgEheti dalmegosztásunkban szimfonik metal másképp, jófajta sludge, őrült thrasherek, depresszív goth rock és Maynard-féle alternatív rock.

PUSCIFER - Apocalyptical

Nem feltétlen minden előjel nélkül, de azért mégis majdnem váratlanul bedobta az új dalát a Maynard James Keenan-vezette Puscifer. Az új lemezen dolgozó csapat az Apocalyptical című tétellel törte meg a csendet, amihez egy címre hajazó videó is készült. 


WITHIN TEMPTATION -Entertain You

Igazi, lendületes dallal jelentkezett a Within Temptation. A hollandok hallhatóan a rádiós szerepléssel is elkacérkodtak a dal írása közben, de hé! Emellett egy olyan lendületes pofonnal szolgál a trekk, hogy megadja a löketet a naphoz, az biztos! A címéhez méltóan szórakoztat, azt viszont rendesen! Új lemezről egyelőre nincs hír, a csapat legutóbbi korongja, a Resist tavaly év elején jött ki. 


-(16)- - Me And The Dog Die Together

Megfilmesítette a négylábúak iránti szeretetről írt, az új nagylemezén megjelenő dalát a -(16)- . A csapat az egésznek már a túlzottan is szélsőséges végét ragadta meg a Me and the Dog Die Together névre keresztelt trekkben, a szöveg arról szól, amikor a gazdi is eldobja az életet, ha a négylábú barátja elköszön az élők közül. Az eme tételt is magába foglaló tízszámos Dream Squasher június 5-én jelenik meg. 


GAMA BOMB - Living In The Lockdown

Az őrült észak-ír thrasher brigád a Gama Bomb renekül kihasználta a karantén időszakát, hiszen nem feldolgoztak valakitől egy dalt, hanem írtak egyet, amire egy húlye videó készült. A dal csak digitálisan jelent meg és a belőle származó bevétel jótékonysági célokat szolgál.


EXECUTIONER'S MASK - No Funeral

Ha avalki szereti a Joy Division vagy a  Sister's Of Mercí zenéjét szeretni fogja Executioner's Mask muzsikáját is. A kvázi szupergroup (Jay Gambit énekes/Crowhurst, Ryan Wilson billentyűk/Intestinal Disgorge, Craig Mickle gitáros/LACE) lemeze július 10-én jelenik meg Despair Anthems címmel.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr315671792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ungabunga 2020.05.10. 18:15:10

A Puscifier klassz, de hogy melyik univerzumban tartozik a rock/metal label alá, azt nem tudom.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum