RockStation

Egy 8 dalos, különleges Ep-vel jelentkezett az Angertea

2020. május 10. - sunthatneversets

angertea6.jpg

Élő felvételeket, saját dalok átdolgozott verzióit, meg egy feldolgozást is tartalmaz az Angertea napokban kiadott új EP-je, amely Crocodile Nerves címmel jelent meg.

Mihály Gergő (ének/gitár): Utoljára 2016-ban jelent meg teljes értékű nagylemezünk, ha az akusztikus Ep-t nem számítjuk, szóval ideje volt valamivel jelentkeznünk. Persze ez az EP sem teljes értékű nagylemez, de sok olyan dolgot tartalmaz, amilyet még nem adtunk ki korábban. Például élő felvételeket, saját dalok átdolgozott verzióit, meg egy feldolgozást, vagyis inkább átdolgozást egy kedvenc bandánktól. Az élő felvételek érdekessége, hogy mindet más-más keverte. Számunkra fontos emberek, barátok. És ezek tényleg élő koncertfelvételek. Nem volt utólagos rájátszás, javítgatás. Emiatt persze kijönnek kisebb hibák, de hát emberek vagyunk, nem gépek. Az Ep-t saját kiadásban toljuk ki, és ingyenes. Ha valaki támogatni szeretne minket például a következő nagylemezünk miatt, az a bandcamp oldalunkon meg is vásárolhatja a lemezt digitális formában, vagy vehet az új pólóinkból. 

A dallista:
Chris (Új dal)
Death March /feat. László Laz Pallagi (Obiat) (Faith No More átdolgozás)
Interest Song (live)
Seeds of Hell (live)
Damagebirth (live) Demons Surfaced (live)
Tisza (akusztikus verzió)
Bonus Track: Seeds of Hell (akusztikus live)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8615673966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum