RockStation

Nagaarum - Covid Diaries - 15 perces záródal

2020. május 12. - rockstation
hatos_169.jpgElkészítette a Covid Diaries című lemezének zárófejezetét a Nagaarum. Az eddig egyszemélyes projektként futott formáció ezen alkalommal három főre duzzadt, a végeredmény pedig egy negyed órás súlyeposz lett.

Elkészültünk hát azzal a lemezünkkel, amit a koronavírus hazai eljövetele miatt kezdtünk el írni. Többesszám, mert a Nagaarum már lényegében nem az egyszemélyes projectem. A szövegeimnek főként Farrrkas (Szabó Roland) általi angol fordításai szerepelnek az anyagjainkon. Emellett a narrációkat is ő csinálja. Betty V pedig női énekeket hoz.


Soha nem dolgoztunk ennyit egy dalunkkal sem. Egy sötét utazás végén vagyunk... Nagyon nehéz volt összehozni, és nem is lett hibátlan, de mi hibátlan az életben? Mindig is a pillanatot szerettem megörökíteni, nem tökéletesre csiszolni egy dalt.


Arra a kérdésre, hogy mi a Nagaarum, természetesen azt kell mondjam, hogy az elmúlt tizenkét év mindenestől, minden elkészült szilánkját büszkén vállalom, viszont szerintem most sikerült egy összegzést készíteni ezzel a negyed órás monstrummal.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr515684072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum