RockStation

Újabb két ambient dalt mutatott a Killswitch Engage énekese

2020. május 14. - theshattered

00killswitchengag2018_07_eredmeny.jpgA Jesse Leach-rajongóknak mostanában hegyivel jut a jóságból! A Killswitch Engage frontembere hallható az anyacsapat nemrég kiadott hatdalos, B-oldalas EP-jén, ott van a hardcore zenekara is, a The Weapon, de a The Way Back Within nevű ambient projektjét is tolja gazdagon. Most az utóbbihoz rakott hozzá két kellemesen pihentető szerzeményt, melyek közül az elsőt Thaiföldön a gibbonok éneke, a másodikat az őt a napokban otthon ért hóesés inspirálta.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

2 new songs added to my The Way Back Within bandcamp page (Search “The Way Back Within on bandcamp). One track is a 5:31 minutes of sound recording of Gibbons I captured in the Jungle of Thailand with music I wrote over it. The second is a 17:22 minute super mellow meditative track inspired by a random snow fall that came out of nowhere yesterday amidst patches of sun. I actually nodded off to sleep in the midst of making it! I was so relaxed watching the snow fall from my bed propped up with pillows playing my keyboard. So that one is recommended for deep relaxation. If you’ve been keeping track there is a total of 5 songs up there for a total of 43 minutes of music. The song order as they were created in chronological order so far is as follows: The Path Afterglow Adrift Adrift Khoa Sok Gibbon Calls From The East, Wind . Thank you all so much for your support on this! I am pleasantly surprised at the amount of love I have received! When I finally decided to allow people to hear this side of me I would of never imagined people would care as much as they have! More to come as inspiration strikes. As always with these I recommend listening with headphones and breathing deeply�� Song playing: Khoa Sok Gibbon Calls. #TheWayBackWithIn #Ambient #MeditiaiveMusic #MentalHealthMusic #Soothing #Peaceful #JesseLeach #HealingThroughNature

J E S S E L E A C H (@jesse_d_leach) által megosztott bejegyzés,

"Feltöltöttem két új dalt a The Way Back Within bandcamp oldalamra. Az egyik dal egy 5:31 hosszú felvétel a gibbonok énekéről, amit Thaiföldön, a dzsungelben vettem fel, arra írtam rá a zenét. A második egy 17:22 hosszú szuperlágy meditatív dal, amit egy váratlan, semmiből érkezett tegnapi hóesés inspirált, miközben a nap is sütött. Szó szerint elszundítottam a készítése közben! Annyira megnyugtatott a hóesés látványa, amit az ágyamból, párnákkal körülvéve néztem a billentyűkön játszva. Ha követed a dolgaimat, akkor ez már öt dal, összesen negyvenhárom percnyi zenével. A dalok megírási sorrendje e következő:

The Path
Afterglow
Adrift Adrift
Khoa Sok Gibbon Calls
From The East, Wind

Köszönöm mindannyiótoknak a rengeteg támogatást! Kellemesen meglepett a szeretet, amit kaptam! Amikor végre úgy döntöttem, hogy megmutatom az embereknek ezt az oldalamat is, nem is hittem volna, hogy ennyire törődni fognak vele!

Jönnek a további felvételek is, mihelyst megjön az ihlet. Mint mindig, ezeket is fejhallgatóval, mélyeket lélegezve ajánlom hallgatni."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7715691700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum