RockStation

Új lemezen dolgozik Devin Townsend!

2020. május 16. - theshattered

devin-44.jpgMondd meg egy hiperaktív és brutálisan termékeny zenésznek, hogy üljön egy kicsit a hátsóján. Vagy legalább maradjon otthon, ha már törölni kellett a turnékat! Egy dolgot fogsz elérni: nekiáll zenét írni. A karanténprojekt keretein belül a fiók mélyéről előtúrt dalai és a karanténkoncertek után Devin Townsend nekiállt a következő nagylemez anyagának, ami mondjuk az ő mércéjével nem is olyan durva tempó, de ha egy átlagos zenészt, zenekart nézünk, igencsak megsüvegelendő teljesítmény!

"Egyszerűen beütött az ihlet, egy albumon dolgozok éppen. Megpróbálok online is aktív maradni, viszont most nagyon sok anyagot kell feldolgoznom."

Devin apánk legutóbbi albuma, az abszolút remekre sikerült Empath tavaly tavasszal jelent meg, ennek a spéci, szénné turbózott, 5.1-es keveréseket, koncertfelvételeket, demókat, illetve mindenféle földi jót tartalmazó verziója június 5-én fog megjelenni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3415693678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum