RockStation

Muzsika hangoskönyvhöz - Új dalt fog kiadni David Gilmour!

2020. június 15. - theshattered

David-Gilmour-of-Pink-Floyd.jpgÖt év után először lesz egy olyan új dal a nagyvilág darabja, melynek a szerzője David Gilmour. A Pink Floyd volt gitárosa, énekese a Yes, I Have Ghosts című dallal ajándékozza majd meg a gyűjtőket, mely Polly Samson A Theatre For Dreamers című hangoskönyvének része lesz. Ez június 25-én fog megjelenni.

Gilmour: "Polly életteli és költői megfogalmazása a végtelenül természetes beszédhangjával társítva egy fantasztikus és teljes élménnyé áll össze az A Theatre Of Dreamers audió verziójában.

A hangoskönyv formátumnak megannyi kiaknázatlan lehetősége van, csodálkozok, hogy sok zenész még egyáltalán nem dolgozott együtt ilyen módon a szerzőkkel, narrátorokkal és hangoskönyv producerekkel. A két világot egy láthatatlan kapocs fogja össze, a zene sokat segíthet a hangoskönyveknek egy új életet adni, akár egészen váratlan módokon is.

Szerencsések vagyunk, hogy a lányom, Romany a karanténnak köszönhetően részt tudott venni hárfán és háttérénekben is. Nagyon boldog és büszke vagyok amiatt, hogy Polly szavai és az én zeném ennyire összeforrnak."

Polly Samson: "Az eredeti tervek szerint nem is mi dolgoztunk volna a hangoskönyvön, de a karantén miatt nekem kellett felnarrálnom, hálás vagyok, hogy David Gilmour foglalta el a produceri széket.

Szerettük volna kiaknázni a formátum fizikai lehetőségeit és valami újat, frissítőt, innovatívat alkotni. Daviddel közös munka folyamán, ahogy tettük az elmúlt harminc évben is, mivel a Pink Floydnak és a szólózenekarának is írtam dalokat, lehetőség volt az írott szöveg és a zene világának összeházasítására, melynek köszönhetően fokozódott a hallgatói élmény és olyan módon kapcsolódik a hallgatósággal, amelyre szerintem korábban még nem volt példa.

Remélem, hogy a hangoskönyv, amit a házi stúdiómban rögzítettünk, ugyanolyan meleg és pozitív fogadtatásban részesül majd, mint a nyomtatott kiadás, hogy a hallgatók élvezni fogják ennek a kreatív együttműködés gyümölcsét."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr815808174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum