RockStation

Prince-slágert dolgozott fel az Inter Arma

2020. június 25. - theshattered

inter-arma-2020.jpgGarbers Days Revisited címen feldolgozásalbummal jelentkezik az Inter Arma. A július 10-re belőtt dalcsokorról egy Neil Young és egy Nine Inch Nails átirat után egy Prince-cover is előkerült, ami nem kisebb dalnak, mint a Purple Rainnek a megszőrösített kiadása.

interarma-garbersdaysrevisited_d392ad11-95d7-4c31-bfa8-3e50f14cbae6_2000x.jpg

Scarecrow (Ministry)
Southern Man (Neil Young)
Hard Times (Cro-Mags)
March of the Pigs (Nine Inch Nails)
The Girl Who Lives on Heaven Hill (Husker Du)
In League With Satan (Venom)
Runnin Down a Dream (Tom Petty)
Purple Rain (Prince)

"Ez a dal nem a nyilvánosságnak készült. Csak a poén kedvéért raktuk össze, hogy késő este röhögés és sörözés közben nyomassuk a barátainknak. Mert hát ez az, aminek látszik is: az Inter Arma feldolgozta a '80-as évek, ha nem minden idők legnagyobb popdalát Princetől, aki UTÁLTA, ha feldolgozzák a zenéjét.

Az éneket a dobosunk vette fel egyszeri nekifutásra, semmi helyreigazítás, mert ki más énekelhet még úgy? Prince. Szóval csak őszinték és egyszerűek szerettünk volna lenni, mert sosem gondoltuk, hogy a nagyközönség valaha hallani fogja. Amikor a Relapse-nél meghallották, volt egy kis vita a két tábor között, de aztán végül úgy hozta a sors, hogy nagy nehezen, de felraktuk az albumra.

Reméljük, mindenkinek tetszeni fog és nevetgél majd rajta kicsit, mert az mindenkire ráfér mostanában. Vigyázzatok magatokra, lázadjatok, BLM."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8215913326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum