RockStation

Szeptemberre várható az új Deftones-lemez

2020. július 06. - theshattered

deftonespromo_full.jpegEgyre valószínűbb, hogy már az ősz elején meg fog jelenni a Deftones új dalcsokra. A 2016-os Gore utódjának felvételeit, illetve annak kiadását nem kapkodta el a jövőre Budapestre látogató kvintett (ha hihetünk a híreknek, már tavaly nyáron felvették a témákat), viszont a megjelenés dátuma egyre biztosabban hangzik.

A szeptemberi kiadást Abe Cunningham és Chino Moreno is megerősítette egy-egy nemrégiben adott interjújában, így ha nem is kőbe vésett infónak, de azért egy elég biztos kiindulási pontnak vehetjük.

Viszont nem ez az egyetlen anyag, amit várhatunk a Deftonestól: a White Pony ünnepi kiadása egy egész lemeznyi, Black Stallion névre keresztelt bónusszal is az úton van, de vannak hírek az "elveszett" album, az Eros, vagy valamilyen EP kiadásáról is.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3315984982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum