RockStation

Koncertalbummal készül Devin Townsend

2020. augusztus 18. - theshattered

devin-1.jpgKiadja a tavaly ősszel, Londonban rögzített koncertjét Devin Townsend. A Budapestet is megjárt, az Empath-ot bemutató turné záróállomásán felvett koncerten a nálunk is hallott szettet játszotta Devin és csapata, így sokaknak ismerősek lehetnek majd a témák és zenészek. Az első ízelítő augusztus 28-án érkezik, akkor indul az előrendelés is. A megjelenés október 23-ra várható.

orderofmagnitude.jpg

1. Borderlands
2. Evermore
3. War
4. Sprite
5. Gigpig Jam
6. Coast
7. Gato
8. Heavens End
9. Ain’t Never Gonna Win
10. Deadhead
11. Why?
12. Lucky Animals
13. Castaway/Genesis
14. Spirits Will Collide
15. Disco Inferno
16. Kingdom

Order Of Magnitude – Empath Live Volume 1 című koncertanyag ahogy mindig, most is többféle verzióban lesz elérhető, így lehet majd válogatni a limitált deluxe 2CD+Blu-Ray+DVD Artbook, a 2CD+DVD-s digipak, a sima Blu-Ray, a 3LP+2CD és a digitális verziók közül. A filmes lemezek 5.1-es keverést kapnak, a Blu-Ray korongokon egy színfalak mögötti jeleneteket tartalmazó film is helyt kap majd.

Devin Townsend jövőre újra Budapestre látogat az Empath turnéjának második körével, erre az estére majd vadabb, nyersebb számokat ígér majd a vezér.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9616167574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum