RockStation

Újra közös anyagon Jon Schaffer és Matt Barlow!

2020. augusztus 19. - theshattered

matt_barlow_jon_schaffer.jpgIsmét közös dalokon dolgozott az Iced Earth vezére, Jon Schaffer és a zenekar volt énekese, Matt Barlow. A nem meglepő módon Schaffer / Barlow Project néven futó formáció első anyaga egy hétszámos EP lesz, ez november 15-én fog megjelenni. A rákerülő karácsonyi dalok között két újravett Iced Earth-szám is ott fog mosolyogni, mutatjuk a részleteket!

schaffer_barlow_project.jpg

01. We Three Kings
02. Silent Night
03. Do You Hear What I Hear?
04. Little Drummer Boy
05. I Died For You (Winter 2020)
06. Watching Over Me (Winter 2020)
07. Silent Night (Traditional)

Matt Barlow: "Ez egy olyan dolog, amiről Jon és én már évek óta beszéltünk. Aztán úgy alakult, hogy lett rá egy kis időnk. Van néhány karácsonyi dal, amit meg szerettünk volna csinálni, ehhez adtunk hozzá néhány Iced Earth-dalt. Ember, ez valami nagyon király lesz!"

Jon Schaffer: "Valahogy eszembe jutott a gondolat, ezért felhívtam Mattet. Egy másik projekt közepén voltam, így csak egy kis időnk volt az egészre. Egyelőre sajnos nem tudunk teljes nagylemezt adni nektek. De ha esetleg tetszene nektek az ötlet, a jövőben még több is jöhet tőlünk! Vannak még a múltunkban más klasszikus dalok is, amiket szívesen újradolgoznánk, meg néhány ünnepi dal, friss számok, hasonlók. Minden meg van tervezve. A kérdés csak az, hogy nektek bejön-e ez a dolog, amit csinálunk. És amilyen furcsa ez az év, talán valami reményt ad nektek ez az anyag. Nagyon király lesz!

Vettünk néhány ünnepi klasszikust és átformáltuk a saját arcunkra, így nagyon teátrálisak és epikusak lettek, helyenként súlyosak, máshol kísértetiesek - gyönyörű lesz! A Silent Night két verzióban került fel. Egy hagyományosabb és egy olyan köntösben, ahogy mi írnánk meg, ahogy várnátok tőlünk."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7716169058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum