RockStation

2021 elejére tervezi az új albumát az Obituary

2020. szeptember 22. - theshattered

obituary_2017.jpgTerry Butler, az amerikai death metal alapcsapat, az Obituary basszusgitárosa elárulta: a jövő év elejére tervezik a friss nagylemezük kiadását. A csapat addig is tervez valamit, viszont addig is igyekeznek fenntartani a figyelmet.

Terry Butler: "Jól haladnak a dolgok. Már kezdenek kialakulni a témák, sőt, már kimondottan dolgozunk némi új, a következő nagylemezre szánt anyagon. Már van pár nagyjából kész dalunk. Egy csomó ütemet passzolgattunk egymásnak. Hamarosan megkezdjük a próbákat is.

Valami igazán király dolgon is dolgozunk, de nem mondhatom még el, min. Körülbelül egy hét múlva fogjuk bejelenteni. Nem akarok elkiabálni semmi, mert nem akarok az lenni, aki bajba kerül. De király lesz, mindenfelé szét fogjuk vinni a hírét, az összes közösségi oldalunkon.

Három vagy négy hónapig, mivel az egész világ a feje tetejére állt, nem csináltunk semmit. Ez még mindig őrült dolog! Mostanában kezdjük el újra felkapni a hangszereinket, kitalálni valami újat, aztán beindítani a vérkeringést.

Reményeink szerint 2021-ben, talán az év első felében kiadjuk az új nagylemezt."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6116209796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum