RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2020/Vol.40

2020. október 04. - sunthatneversets

accept-2020-696x464-1.jpg

Heti dalmegosztásunkban teuton metálistenek, indusztriál nagymester szólóban, death metal és post hc, valamint egy ørdøgien jó hazai banda. 

ACCEPT - The Undertaker

Bedobta a jövőre várható nagylemezének, a Too Mean To Die-nak az első előzetesét a teuton metal nagyágyúja, az Accept. A veteránok a napokban már bőven ígért The Undertakert mutatták be, ehhez videó is jár. A szám limitált kiadásban kislemezen is kijön, ennek a B-oldalán a Life's A Bitch 2019-es finnországi koncertfelvétele várja a fanokat. 


JESU - When I Was Small

Hét év után ad ki új lemezt a Justin K. Broadrick által fémjelzett Jesu. A sosem éppen a vidám dalairól ismert (régóta egyszemélyes) formáció a napokban a When I Was Small című trekket hajintotta be a zavarosba, a teljes korong, a Terminus november 13-tól lesz szabad préda. 


ØRDØG - Az élet alássan

November elején fog megjelenni az Ørdøg legújabb albuma, az egyszerűen csak Ø3-ra keresztelt anyag. Az ötös a jó hír mellé bedobta a napokban már ígérgetett első számot, az Az élet alássant, melyhez a teljes kiszolgálás érdekében egy látványos dalszöveges klip is járt. 


BRAVE THE COLD - Blind Eye

Most már biztos, hogy rendesen le fogja szerelni a pofalemezeket a Brave The Cold bemutatkozó anyaga, a Scarcity. A Napalm Death (volt?) gitárosa, Mitch Harris és a Megadeth mellett a szólóprojektjével is alkotó Dirk Verbeuren által alkotott duó december 11-én hozza majd le a csomagot, addig is itt a második dal róla, a Blind Eye


TOUCHÉ AMORÉ - Reminders

Október 9-én jelenik meg a Touché Amoré új albuma Lament címmel. Erről Reminders címmel dobott be egy új dalt a csapat, melyhez egy übercuki videó is társul. Állatbarátok előnyben! 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4016225478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum