RockStation

Dalszöveges videó készült Chris Cornell John Lennon feldolgozásához

2020. december 23. - theshattered

cornell-interview.jpgMár lassan két hete, hogy elérhető Chris Cornell feldolgozáslemeze, a No One Sings Live You Anymore. A részben eddig kiadatlan dalokat tartalmazó csomagban Cornell családja a 2017-ben elhunyt énekesre ható művészek dalaiból szemezgetett, a felvételeken kizárólag Cornell és az anyag producere és hangmérnöke, Brendan O' Brien játszanak minden hangszeren. A Cornell-örökség ezen szeletéhez az eredetileg John Lennon tollából származó Watching The Wheels videója került most ki a világba, de Vicky Cornell ígérete szerint a jövőben minden, eddig ki nem adott Cornell-dal napvilágot fog látni!

Ha valaki fizikai formában is birtokolni szeretné ezt a feldolgozáslemezt, már előrendelheti azt. A megjelenés március 19-re van kitűzve.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7316355470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum