RockStation

Novemberre lett beidőzítve Phil Campbellék következő nagylemeze

2020. szeptember 06. - theshattered

philcampbell2017h-cropped-1_5.jpgWe're The Bastards lesz a címe a Phil Campbell And The Bastard Sons új (második) albumának, mely november 13-án fog megjelenni a Nuclear Blast gondozásában. A négy Campbellből (Phil és három fia adja ki a hangszeres szekciót), valamint a Neil Starrból álló csapat a Son Of A Gun című számot választotta ki az előzetes szerepére, mely természetesen klipet is kapott.

Tovább

Újrakevert hanggal adta ki a harminc éves dalának videóját a Gwar

gwarpromo2017band_638.jpgMár harmincszor körbezakatolta a Föld a Napot azóta, hogy megjelent a Scumdogs Of The Universe, a Gwar második nagylemeze. Ezt meg is fogja ünnepelni a zenekar, ahogy korábban már írtunk is róla, ünnepi kiadást kap a korong, rajta az eredeti felvétel újrakevert, újramaszterelt kiadásával. Habár erre még október 30-ig várni kell, a Cool Place To Park azért megkapta a maga kezelését, benne a régi koncertek hangulatával.

Tovább

Két hét múlva érkezik a Finntroll régen várt új albuma, itt egy újabb szám róla!

finntroll2020.jpgHét év ínség után érkezik a Finntroll új nagylemeze, a Vredesvävd. A csapat a nagy kihagyás miatt nem is nagyon tervezi elaprózni a promót, már a harmadik előzetest kaptuk meg a hét kecskefülestől. Ez a szám a Mask, amihez egy egész jó, erdőben bujkálós videót illesztettek. A teljes anyag megjelenése szeptember 18-ra várható.

Tovább

Dave Grohllal dobpárbajozott a Tom Morello gitárját megörökölt kislány

0foofighters2017_23_eredmeny.jpgNandi Bushellnek bejött az élet! Nem elég, hogy a feldolgozásait követően megkapta Tom Morello gitárját, de még Dave Grohllal is sikerült egy jót dobpárbajoznia. A Foo Fighters örömmel osztotta meg az összeCSAPÁS (ez rossz szóvicc volt) felvételét, amit mi is megmutatunk nektek. A cukiságfaktor már gyenge műszerekkel nem mérhető.

Tovább

John 5-val közösen dolgozott fel egy The Beatles-számot Ace Frehley

Ace Frehley Announces August Return to Live PerformancesSzűk két hét múlva fog megjelenni a Kiss gitárosaként ismertté vált Ace Frehley legújabb feldolgozáslemeze, az Origins Vol. 2. A lemezen több régi klasszikus átirata mellett a The Beatles I'm Downjának a feldolgozása is ott lesz a plasztikon, melyben egy igazi villámkezű vendég nyomatja a szólót, ő pedig nem más, mint a Rob Zombie csapatában nyomuló, de a szólóalbumokat is gondosan szülő John 5.

Tovább

A Bellyful of Salt and Spleen - A Napalm Death csak úgy szórja a dalokat!

napalm_death_2020_by_gobinder_jhitta.jpgMegint nem a hagyományosabb (cséphadaró-szerű) számok közül csemegézett a Napalm Death. Az A Bellyful of Salt and Spleen ugyanis egy eléggé kísérleti hangulatú szám lett, igaz, mint a szeptember 18-án megjelenő Throes of Joy in the Jaws of Defeatism záródala, talán meg is engedheti magának. A britek klipet is készítettek a trekkhez, ezúttal sem sajnálva a kritikus hangvételt.

Tovább

Sometimes I Feel - Friss számot mutatott a Gone Is Gone

article-7000628-goneisgone.jpgÚjabb kislemezdalt mutatott a Troy Sanders (Mastodon), Tony Hajjar (At The Drive-In), Troy Van Leeuwen (Queens Of The Stone Age) és Mike Zarin alkotta Gone Is Gone. A Sometimes I Feel a két hónapja kiadott Everything Is Wonderwallt követi a sorban, viszont nagylemezről egyelőre nincs hír.

Tovább

Május végén pótol a Nightwish

nightwish_2020.jpgAz idei turnéjának halasztása miatt a tavasz végére kerül át a Nightwish és az Amorphis közös, Budapestet is érintő turnéja. A magyar dátum május 31-re került át, a zenei menü várhatóan elsősorban a legutóbbi nagylemez, a Human. :II: Nature. dalaira fog épülni - mivel ez lesz a kanyar záróállomása, lehet, hogy valamennyire kötetlenebb hangulatra is számíthatunk.

Tovább

Under Sullen Skies - Érkezik a következő Tombs-album!

tombs_mainshot_danhiggins_1.jpgNovember 20-án fog megjelenni a black metalos vonalon mozgó Tombs legújabb nagylemeze, az egyórás játékidőt elérő Under Sullen Skies. A Season Of Misten keresztül kiadásra kerülő alkotásról elsőként a Barren került ki, ehhez ezúttal semmi különösebb körítés nem társult - hacsak a borító és a várható dallista nem számít annak.

Tovább

This Human Equation - Megérkezett a harmadik Ayreon-előzetes!

ayreon2020.jpgA Hopelessly Slipping Away és a Get Out! Now! után újabb előzetes dallal gazdagodott a hónap végén (szeptember 25-én) megjelenő új Ayreon-album, a Transitus. A dupla CD-n, dupla LP-n megjelenő, illetve a limitált earbook kiadásban a CD-k mellett egy instrumentális lemezt, egy mankóénekes lemezt és egy "így készült" filmet, valamint a Transitust 5.1-es és nagyfelbontású sztereóban felvonultató DVD-t kínáló csomagról a This Human Equationt adta ki a vezér, ebben Tom Baker, Simone Simons, Marcela Bovio és Caroline Westendorp vendégszerepel.

Tovább

Ekképpen nyomják Zakk Wylde-ék a Black Sabbathot

zakk-wylde-2019.jpgMa jelent meg Zakk Wylde a Black Sabbath előtt tisztelgő tribute csapatának, a Zakk Sabbathnak az első lemeze, a Vertigo. A teljes egészében a legendák első albuma előtt kalapot emelő alkotás. Erről a Black Sabbath után már a The Wizard is hallgatható lett a napokban, mutatjuk, hogy sikerült a tisztelgés!

Tovább

Csupa black metal, csupa móka! - Alternatív videót készített egy korábban kiadott kislemezdaláhoza Steel Panther

0steelpanther2019_25_eredmeny.jpgA metal hülyegyerekeiből áll Steel Panther a leállásban sem nyugszik. A korábban kiadott Let's Get High Tonight című dalukhoz ugyanis egy alternatív klipet adtak ki, amiben a márciusban kirakott videóból csakis a black metalos részleteket emelték ki, vágták össze, gyúrták teljes kisfilmmé. A végeredmény természetesen szokásosan "nemnormális", de nem is várunk mást tőlük.

Tovább

Új dalok felvételére készül a Metallica

0metallica2018_13_eredmeny.jpgKirk Hammettnek (már megint) van vagy hatszáz ötlete, amit új zenékre tervezne ellőni, viszont nem úgy megy az Metallicáéknál, mint tudjuk, el is veszhet az a fránya telefon. Ráadásul a négyes aktívan gyakorolja a közösségi távolságtartást is, az élő egyenesben online próbát pedig úgy tűnik még technikai okokból nem tudják megoldani. De már dolgoznak rajta, ha minden jól megy, az ősz folyamán már fel is vehetik a táv-jamek eredményeit!

Tovább

Jövőre új dal(ok) várható(k) a Fear Factorytól!

fear_factory_2015.jpgHoppá-hoppá! Mostanában szinte csak a jogi hercehurcák kapcsán került elő a Fear Factory neve a hírekben, aztán hirtelen, váratlanul Dino Cazares (az ötvennegyedik szülinapján) bedobja az ultimate jó hírt: jövőre új Fear Factory és Asesino is lesz! Hogy ezalatt dalt, dalokat, lemezt (ugyebár szóba került egy bizonyos Monolith, mint cím), vagy mit ért, persze még egyelőre nem tudni, az viszont biztos, hogy a fear factorys perek rá eső részei Cazares győzelmével zárultak.

Tovább
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum