RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2020/Vol.36

2020. szeptember 06. - sunthatneversets

kbk_5_crop.jpg

Heti dalmegosztásunkban szupergrupp, extreme metal, blackerek, gyomorszagú death metal és egy kis mainstream.

KILLER BE KILLED - Deconstructing Self-Destruction

Bemutatta az első lemezelőzetes dalát a Killer Be Killed. A második korongjára készülő csapat a Reluctant Hero címet adta az anyagnak, melyről a nyitószám, a Deconstructing Self-Destructiont adták ki első ízelítőnek. A lemez megjelenése november 20-ra várható. 


BRING ME THE HORIZON - Obey

Ezúttal vendégzenésszel, vendégelőadóval közösen készített számot a Bring Me The Horizon. Az új lemezen dolgozó, úgy tűnik, a gitárokat lassan-lassan visszafogadó csapat Yungbluddal közösen vette fel az Obey című trekket, ami a korábban kiadott Parasite Eve és Ludens számokat követi a sorban, a jövő éven megjelenő, négy elemből álló EP-sorozatára szánja, ezek összessége Post Human névre fog hallgatni. 


ANAAL NATHRAKH - The Age Of Starlight Ends

Egy hónap múlva jön az Anaal Nathrakh legfrissebb anyaga, az A New Kind Of Horror, mely már az előzetesen kiadott Endarkenment alapján sem lesz sétagalopp. Ezt megerősítendő kiadták a The Age Of Starlight Ends című zúzást is, ami talán nem meglepő, hogy nem a balladai vonalat veszi magára. 


SIX FEET UNDER - Amputator

Itt a Six Feet Under új száma, az Amputator, ami mint olyan, egy igazi, páros bakanccsal az arcba rúgó trekk. A dal az október 2-án megjelenő Nightmares Of The Decomposed nyitódala lesz, egy dalszöveges videóval lett gazdagabb, értelemszerűen most sem kell túl sok könnyedséggel számolni. 


TOMBS - Barren

November 20-án fog megjelenni a black metalos vonalon mozgó Tombs legújabb nagylemeze, az egyórás játékidőt elérő Under Sullen Skies. A Season Of Misten keresztül kiadásra kerülő alkotásról elsőként a Barren került ki, ehhez ezúttal semmi különösebb körítés nem társult - hacsak a borító és a várható dallista nem számít annak. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4616190998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum