RockStation

Vér és nyál - Új videó az Imre Fia Imrétől

2020. szeptember 04. - theshattered

imrefia2.jpgHamarosan megjelenik az Imre Fia Imre második nagylemeze, de addig is, hogy legyen mit nézni, hallgatni, esetleg gyúrni az anyagra, megérkezett a második előzetes, a Vér és nyál. A számhoz egy hangulatos, animációs dalszöveges videó készült, minden egyéb részlet az alábbiakban!

A Vér és nyál a második single, a tavaly megjelent Köpködő óta, amely a zenekar hamarosan megjelenő második nagylemezét harangozza be.

A dal Pogány „Pogi” János felügyelete alatt készült a Granny’s studióban, de ezúttal az énekproducerelésben Csongor Bálint (Subscribe, Useme) segítkezett.

György Imre (ének, gitár) szavaival élve: „Hosszú évekig dolgoztam kocsma/bár/vendéglátós zenészként, ezalatt az egyetlen amit megtanultam, hogy nemi/faji/életkori/származási vonatkozástól eltekintve, mindenki ugyanakkora állat. Nem számít a kulturális/műveltégi szint, mindenki a maga módján válik egy ordas paraszttá és persze nincs az a szekus, akit visszafogna a morál.

A dalhoz egyébként év elején terveztük a klip forgatást, már megvolt a színész és a komplett stáb, amikor beütött a karantén és minden elúszott. Zsótér Indi Danival (rendező) sokat tanácskoztunk, végül  Karai Kludia zseniális rajzai húztak ki minket a levesből és összeállt ez a kis animációs-lyric videó.

A zenekar tavaly erősen kezdett, két nagy bulit is nyomtak az A38-on, elindultak a vidéki bulik, Matchbox című első klippes nótájukat beválogatták a Magyar Klipszemlébe a „Legjobb koncepció” vetítési blokkba, Imi még a Firkin zenekarban is vendégeskedett az év eleji hajós bulijukon, de sajnos a világ eseményei rájuk is hatással voltak. A karantén alatt adtak egy stream bulit, szintén az A38-ról és hamarosan megint egy online bulival készülnek, ha minden jól megy év végétől pedig ismét lehet látni őket színpadon és végre kiadhatják első „valódi” nagylemezüket. A 2018-as „Nálad hatalmasabb dolgok” című kiadvány félig egy szóló anyag volt, a felvételi folyamat felénél csatlakozott be Baráth Gergely (dobok), Gyurkovics Ernő (basszusgitár) és Hagymási Bence (gitár, vokál), Tornai Zsolt (szintik, sampling) pedig már az anyag elkészülte után.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6616188730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum