RockStation

Már hatvan új dalnál jár a Halestorm

2021. január 08. - theshattered

halestorm-2018-promo-high-res.jpgMint mindenki, a Halestorm is dalírós üzemmódba rakta magát, viszont egy "kicsit" túlteljesítettek e téren, már hatvan nótányi ötletet pakoltak össze a csendesebb időszak alatt - más csapatok összesen nem hoznak össze ennyit egy egész fennállásuk folyamán. Viszont akárhogy is, lesz miből válogatnia Lzzy Hale-éknek, erről a MetalSucks podcastjének mesélt.

Lzzy Hale: "Igazából nehezebb lesz tőle az egész, mert megírhatsz hatvan dalt és összerakhatod őket, de aztán megpróbálod azokat is felülmúlni. Az előző lemezciklus közepén kezdtük meg ennek az anyagnak a demózását, amikor még javában a turnén voltunk. Ott lógtam a gyakoló szobában az erősítőmmel és minden nap ki akartam magamból sajtolni valamit. Így amikor eljutottunk arra a pontra, hogy megnézzük, miből is élünk és leültünk, olyan volt, mintha lenne egy ezer darabos kirakód, amit kiöntesz és aztán mondogatod magadban, hogy ezeknek valahogy passzolnia kell. (nevet) De nem látom még, mi lesz a végleges kép. Még csak rakosgatjuk az elemeket.

Igazából a héten végre elkezdtünk egyfajta távolságtartós stúdiózást a producerünkkel, megkezdtük a tényleges felvételeket. Izgalmas időszak jön. Ez a rutinváltás már nagyon kellett nekünk. Most csak kreatívkodunk, napi tizennégy órát fektetünk a dologba. (nevet) Bemegyünk és azt vesszük észre, hogy már tizenegy óra van, lassan ideje lenne hazamenni, aludni kicsit, hogy innen folytathassuk az egészet. De tudod, hogy van ez. (nevet)

Érdekes dolog egy új lemezen dolgozni, ráadásul szeretem is az új dalokat, nagyon pörgök emiatt. Igyekszünk haladni velük, felvenni, amink van és persze az a cél, hogy az egész egy ütős anyag legyen! (nevet)"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8716377096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum