RockStation

Geoff Nicholls basszusjátékával kísért Black Sabbath próbatermi felvétel kerül napvilágra

2021. január 30. - theshattered

sabbath-dio.jpgNégy éve, hogy meghalt a Black Sabbath billentyűse, alkalmi ritmusgitárosa, Geoff Nicholls. Az archívumában kutatva az illetékesek egy érdekes felvételre bukkantak, melyen Nicholls basszusgitáron játssza a Heaven and Hellt annak a próbái alatt (Geezer Butler ekkor már nem volt tagja a csapatnak). A lent is hallható felvétel leírásában On & On címen hivatkoznak a dalra. Habár ott szerepel, hogy sehol sincs a borítókon leírva, hogy ez Black Sabbath próbatermi szalag lenne, Dio hangja például eltéveszthetetlen.

Ettől független, de kapcsolódó hír: a Heaven and Hell és a Mob Rules nagylemezek március 5-én újramaszterelt kiadást kapnak, ezek közül a sima egylemezes verziótól a díszdobozig mindenki a maga pénztárcája szerint válogathat.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2616408900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum