RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2021/Vol6.

2021. február 07. - sunthatneversets

tetrarch_2.jpg

A heti zenegépben belezős death metal, hazai zsenialitás, friss lendület Atlantából, egy eredetileg a System Of A Downnak készült dal és a marihuána nagymesterei.  /Fotó: Tetrarch/

CANNIBAL CORPSE - Inhumane Harvest

Violence Unimagined lesz a Cannibal Corpse új lemezének címe. Egyelőre még nem tudni, mikor fog megjelenni, viszont egy dal, az Inhumane Harvest már kidugta a kis buksiját, hogy a szép kis riffjeivel megmelengesse a lelket.


TETRARCH - You Never Listen

Előzetest adott az április 30-án megjelenő albumához, az Unstable-höz a Tetrarch. A kicsit Linkin Park ízű You Never Listen videót is kapott, tessék csak kóstolni nagykanállal! 


SERJ TANKIAN - Elasticity

Mint már mindenki jól tudja, van egy System Of A Down lemez, ami sosem készült el és nem is fog. Daron Malakian a Scars On Broadway albumára, Serj Tankian pedig a saját neve alatt kiadott Elasticity EP-re rakta, rakja rá a fel nem használt ötleteit. Az utóbbi középlemezének címadója már ki is került a nagyvilágba. 


BONGZILLA - Sundae Driver

Már beszámoltunk arról, hogy tizenhat év hallgatás után a Bongzilla új lemezzel jön. A Weedsconsin elnevezésű, igencsak gagyi artworkkel megáldott, április 20-án (mikor máskor?) megjelenő albumról már új dalt is mutatnak nekünk a marihuána nagymesterei. 


TÉVESZME - Az Aranysóvár leckéje

Hét év szünet után megjelent a Téveszme legújabb anyaga, A legszórakoztatóbb nyomor címre hallgató öt számos EP. A középlemez a csapat YouTube-csatornáján mutatkozott be, erről álljon itt Az Aranysóvár leckéje című trekk. A teljes EP-ért katt IDE.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4416417660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum