RockStation

Továbbra is lelkes Dave Grohl a kettes Them Crooked Vultures-lemezzel kapcsolatban

2021. február 23. - theshattered

them-crooked-vultures_1.png2009-ben jelent meg a Dave Grohl, John Paul Jones és Josh Homme által életre hívott Them Crooked Vultures első albuma, aminek azóta sincs folytatása. Dave Grohl állítása szerint ez nem azt jelenti, hogy ne léteznének, sőt, talán még az is lehet, hogy valamikor elkészül a folytatás!

"Nagyon inspiráló volt. Hihetetlen idők voltak! Remélem, valamikor újra tolhatjuk majd!"

Egy tavalyi interjúban ezt mondta a zenekar dolgairól: "Vannak idők, amikor csak ülsz a kanapén és próbálsz nem arra gondolni, hogy ez az arc a Led Zeppelinben tolta. De amikor elkezdünk zenélni, egyből rájössz, hogy zenei értelemben sehol sem vagy ehhez az emberhez képest. Még mindig nehéz felfogni, hogy egy zenekarban játszok vele. Technikai értelemben még mindig egy zenekar vagyunk. Minden évtizedben próbálunk egyet, ráadásul egy újabb évtized jön, nemde? Nincs semmi hivatalos hírünk, de valami mindig megy a háttérben."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8216436334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum