RockStation

"Majdnem kész" a Megadeth új lemeze

2021. március 01. - theshattered

megadeth2020_mcabe_gregg.jpgMár csak kisebb simítások kellenek és készen van a Megadeth következő lemezének anyaga. A Dave Mustaine rákkal való harca és a járványhelyet miatt tolódó munkálatok a vége felé közelednek, ezt pedig David Ellefson is megerősítette.

David Ellefson: "Már majdnem kész van az új Megadeth album. Már csak apró csiszolgatások szükségesek a teljesen kész állapothoz. Vicces, mert lényegében már lassan négy éve dolgozunk rajta. Nézd, persze itt volt a COVID, ami tavaly mindent keresztbe húzott és Dave is átesett a torokrák kezeléseken egy évvel korábban, 2019-ben. Voltak hátráltató tényezők. Ugyanakkor a lemezen végig folytak a munkálatok.

Vicces, de az én olvasatomban a dolgok hasonló ütemben mennek, mint a Dystopiánál. Majdnem teljesen ugyanazon az idővonalon dolgozunk, hogy mikor lesz kész, mikor lesz megkeverve és leszállítva. Közben a világ folyamatosan megpróbál nyitni, aztán megint lezárnak mindent. Az élő zenénél mindig igyekszel a turnéhoz és más promóciós lehetőségekhez igazítani a megjelenéseket. Az, hogy zavartalanul tudtunk dolgozni és nem voltunk beskatulyázva egy turné által, amit végül vagy törölnek, vagy elhalasztanak, igazából egész jó volt. Így utólag még jól is sült ki."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8316443358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum