RockStation

Már a Dream Theater is új lemezen dolgozik

2021. március 04. - moravsky_vrabec

dt15_studio.jpeg

John Petrucci, a Dream Theater gitáros-főnöke a napokban posztolta a fenti képet, és egyértelmű utalást tett rá, hogy a következő, tizenötödik Dream Theater album munkálatai elkezdődtek. Ahogy ez manapság lenni szokott a nagyobb csapatok esetében, elsőre nem sok részletet árult el, az infómorzsákat szépen apránként adagolják majd.

Korábbi interjúkból annyi derült ki, hogy a lemezt még idén, az év vége felé szeretnék megjelentetni. A munka fontosabb mérföldköveiről, úgy is mint borító, lemezcím, előzetes dalok, mi is beszámolunk majd, de a türelmetlenebbek számára a #DT15 hashtag követése sem tűnik rossz ötletnek. Akik pedig nem bírják petruccizmus nélkül, meghallgathatják a tavaly megjelent szólólemezét (Terminal Velocity), vagy alig három hét múlva a Liquid Tension Experiment hármas albumát. Ez utóbbin más jelenlegi és korábbi Dream-muzsikusok előfordulása is lehetséges. 

Kép forrása: Twitter (@dreamtheaternet) 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3116449118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum