RockStation

Újabb hírek a Megadeth háza tájáról

2021. március 04. - moravsky_vrabec

 megadave2019.jpg

A Megadeth lassan már négy éve dolgozik új lemezén, amit nemcsak a világjárvány, de Dave Mustaine rákbetegsége is komolyan hátráltatott. A legendás gitáros szerencsére legyűrte a kórt; a különféle lezárásokat, korlátozásokat pedig home office segítségével hidalják át, csak ők ugye nem unalmas Excel-táblákat küldözgetnek egymásnak. 

Mit is tudunk eddig? A lemez munkacíme The Sick, the Dying and the Dead, amit reméljük, idővel még megváltoztatnak. Borító, dallista még nincs, a megjelenésről is csak annyit tudunk, hogy valamikor idén várható. Nem elhanyagolható, hogy most először hallhatjuk Dirk Verbeuren dobost Megadeth albumon játszani, ő korábban a Soilwork kötelékében zenélt. Az ígéretek szerint a lemez kemény lesz, és a Rust in Peace-hez hasonlatos - mernének mást mondani. 

gibson_megadeth.jpeg

Új hír azonban, hogy a már majdnem elkészült lemezen egy feldolgozás is szerepel majd, bár erről többet egyik Dave sem árult el eddig. Akik pedig egy Dave Mustaine "signature" gitár vásárlásával is kifejeznék rajongásukat, mostantól ne a Dean Guitars, hanem a Gibson ajtaján kopogtassanak. A Gibson és Dave új együttműködése során több közös akcióra is számíthatunk, első lépésben egy négytagú kollekciót dobnak piacra Gibson, Epiphone és Kramer márkanevek alatt. A képen a frappáns nevű Gibson Dave Mustaine Flying V 30th Anniversary "Rust In Peace" Edition látható, a kollekció többi darabját is megnézhetitek, IDE kattintva. 

Kép forrása: megadeth.com

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8216449150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum