RockStation

“20 éven át…” - Koncertfilmmel jelentkezik az Ismerős Arcok

2021. március 19. - sunthatneversets

ismeros_arcok_2021.jpg

A 20 éves jubileumát tavaly ünneplő - Máté Péter díjas és Teleki Pál érdeméremmel kitüntetett - Ismerős Arcok zenekar március 26-án 19 órakor tartja a különlegességnek számító és az együttes életében is egyedülálló koncert-riportfilmjének a bemutatóját.

Farkas Péter Gábor rendező közel 2 órás alkotása a zenekar két évtizedes pályafutásának átfogó bemutatása, összegzése. Egyfajta esszencia az együttes mozgalmas és élményekkel teli életéről. A koncertfilm zenei felvételei a zenekar 20 éves jubileumi előadásán készültek. Az otthoni környezetben rögzített személyes riportokban a zenészek kendőzetlen őszinteséggel vallanak a világ dolgairól, a zenei hitvallásukról, az egymáshoz fűződő barátságról és az alkotómunkáról, valamint a közösségben való létezés fontosságáról. A dokumentumfilm hűen ábrázolja és mutatja be a kortárs magyar könnyűzenei élet egyik legmeghatározóbb és legmarkánsabb képviselőjét.

Időpont: 2021. március 26. 19:00 óra
Jegyvásárlás ITT.  Információ pedig ITT.

ia-a4-20-even-at-film-210x297-2021mar.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1116469454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum