RockStation

Lelkes az új Judas Priest dalokkal kapcsolatban Rob Halford

2021. március 20. - theshattered

judaspriest-10.jpgNem azzal foglalkozik Rob Halford, hogy felülmúlja a Firepowert a Judas Priest, hanem azzal, hogy a lehető legjobb számok kerüljelek ki a zenekar neve alatt. A friss lemez készítéséről az In The Trenches-nek beszélt az öreg, melyben némi betekintést adott a színfalak mögé.

"Régisulis arc vagyok. Tavaly márciusban volt egy nagy dalírós időszakunk az új lemezhez, amin most is dolgozunk. Ezalatt azt értem, hogy Glenn, Richie és én Glenn gyönyörű stúdiójában nyomtuk. Én személy szerint így szoktam dalt írni. Spontán módon jönnek az ötletek. Még azelőtt, hogy a témák, vagy a dallamok meglennének, már ott vagyok Glennel és Richie-vel, az inspirál és motivál, amit csinálnak. Ha olyan állapotban vagyunk, amit minden zenész élvez, azaz kreatívnak lenni, egy szobában lenni a zenekari társaiddal és dalokat írni, már egyből azon kattogok, hogy alig várom, hogy ezt a rajongók is hallhassák!

A Firepower egy nagy teljesítmény volt a zenekarnak. Nagyon-nagyon büszke vagyok arra a lemezre. És természetesen ha beállítasz egy szintet, mindig felül akarod azt múlni a következővel, azt szeretnéd, ha az nagyobbat szólna. Ez veszélyes dolog lehet. Szerintem nagyon könnyen tévútra lehet futni azzal, ha azt figyeled, mik az elvárások. Már régóta toljuk, sosem akartuk átírni a kész anyagokat. Mert mindig szívvel-lélekkel zenéltünk.

Ezek az új dalok annyira jók! Nagyon elégedett és büszke vagyok arra, amink már most van és még rengeteg dolog fog jönni!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5616470202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum