RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2021/Vol14.

2021. április 04. - sunthatneversets

thy_catafalque_2021.jpg

Húsvéti dalmegosztásunkban klasszik heavy metal, posztumusz északi fém, progresszív döngölés, fiatalos lendület és hazai csoda. /Fotó: Thy Catafalque/

HELLOWEEN - Skyfall

A zenekar nevét viseli a két klasszikus frontemberes felállásban nyomuló Helloween új lemeze. A 12 dalos, június 18-án megjelenő korongról máris itt van a hetekkel ezelőtt beharangozott első előzetes a Skyfall. Aki még nem tudná, a budapesti koncert új dátumot kapott, 2022. április 26-án érkezik hazánkba a banda, a Hammerfall társaságában.


TETRARCH - Negative Noise

Friss számmal igyekszik fenntartani a hónap végén érkező albumukra irányuló figyelmet a Tetrarch. A csapat a Negative Noise című trekkel tornázza tovább az Unstable körüli hype-ot, videó ahogy eddig is, most is jár a dal mellé. Vigyázat, kicsit paprikásak a fiúk és a lány! 


THY CATAFALQUE - Piros-sárga

A friss nóta, a Piros-sárga bemutatásával megkezdődött a Thy Catafalque új nagylemezének, a Vadaknak a promóciója. A korong június 25-től lesz elérhető, az anyagot a Season Of Mist gondozza. A nevezett lemezelőzetes dal érdekessége, hogy az Ørdøg frontembere, Vörös András énekel benne. 


BODOM AFTER MIDNIGHT - Paint The Sky With Blood

Alexi Laiho halálával értelemszerűen a földbe állt a Children Of Bodom egyik utódzenekara, a Laiho mellett Daniel Freyberget is felvonultató Bodom After Midnight. A frontember halálakor éppen a bemutatkozó nagylemezén dolgozott a csapat, ennek anyaga végül érthető okokból csak egy EP képében lát majd napvilágot, ennek megjelenési ideje április 29. Ehhez, illetve egész pontosan a címadó tételhez készült el a csapat első és vélhetően utolsó videója, a Paint The Sky With Blood.


ALLUVIAL - The Underling

Sarcoma címmel május 28-án érkezik a volt Suffocation, Faceless és Black Crown Initiate tagokat felvonultató Alluvial új albuma. Aki szereti a progresszív metal zenéket annak a második, Thy Underling címet viselő előzetes is be fog jönni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9416488376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum