RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2021/Vol18.

2021. május 02. - sunthatneversets

spiritbox-1-1-1024x577.jpg

Heti válogatásunkban minőségi modern metal, progresszív súly, melodic death metal, angol punk és darkwave. /Fotó: Spiritbox/

SPIRITBOX - Circle With Me

Friss számot pakolt ki a volt Iwrestledabearonce-tagokból alakult Spiritbox. A jóféle modern metalt játszó csapat a friss és ropogós nótájukat, a Circle With Me-t filmesítette meg. Mutatjuk, hogy sikerült ez az egész mutatvány!


AT THE GATES - Spectre Of Extinction

Kiadta az első lemezelőzetesét az At The Gates. A pesszimista filozófusok munkáin alapuló The Nightmare Of Being ezen kiszemeltje a Spectre Of Extinction lett, a teljes anyag július 2-re várható. 


FRANK CARTER & THE RATTLESNAKES - My Town feat. Joe Talbot

Új dallal jelentkezett Frank Carter. Ráadásul nem akárkit hívott a My Town című dalba vendégénekelni. Joe Talbot az Idles frontembere csak hozzátesz a végeredményhez.


COLD CAVE - Prayer From Nowhere

Június 11-én Fate In Seven Lessons címmel érkezik Wes Eisold darkwave projektjének a Cold Cave-nek az új albuma. Aki szereti a sötét zenék ezen ágát az a Prayer From Nowhere hallatán is elismerően fog csettinteni.


GOJIRA - New Found

A pénteki napon hivatalosan is megjelent a Gojira rég várt új nagylemeze, a Fortitude. A korábban több klipet is szült album teljes egészében hallgatható is lett, melyről mi most a New Found című tételt választottuk külön bemutatásra. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2416518878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum