RockStation

Távol az otthonról, a szerecsendiófa alatt - Itt van két dal a Summiteer leendő nagylemezéről

2021. május 12. - theshattered

summiteer.jpgEgyelőre nem tudni mikor, de határozottan ki fog jönni az egyszemélyes punk, post-grunge, post-hc projekt, a Summiteer első nagylemeze. Az anyagról addig is két nóta, a Far From Home és a Nutmeg már szabadon elérhető, az előbb felsorolt stílusok kedvelői gyorsan-szaporán kattintsanak a playre!

"2010 óta gyülemlenek a nótáim, amikről pár éve döntöttem el, hogy csokorba szeretném szedni. Ez elég nehézkes volt, tekintve, hogy nem igazán mozgok zenész körökben, ráadásul deklaráltan szólóprojektként mindent a saját kezembe vettem. Addig volt szenvedés a dolog, amíg Oláh Marcira (ex-Borders of Byzantium) nem találtam, aki a mix-mastert kézbe vette. Mivel egyre inkább hajlottam afelé, hogy ne én próbálkozzak az énekléssel, ő énekesként rögtön elvállalta a feladatot. Így jött össze a 7 dalnyi lemez, amiről ha lehet később, ha kijön, egészében is beszélnék. Amúgy a hatások elég vegyes területekről jöttek, ha néhány zenekart kell kiemeljek, akkor a Foo Fighters, a Propagandhi, a Deftones, a Quicksand, a Blink 182, stb. Írták róla, hogy post-grunge, post-hc, végülis nagyjából én is ide helyezném el a térképre, vagy pankrokk szimplán."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9216556842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum