RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2021/Vol20.

2021. május 16. - sunthatneversets

mastodon_2020_1.jpg

Heti dalmegosztásunkban technikás modern metal, indusztriál, veretes heavy metal, Cavalerák projektben és zseniális őslények. /Fotó: Mastodon/

MASTODON - Forged By Neron

Egy friss, a Dark Nights: Death Metal Soundtrack albumra szánt nótát mutatott a friss lemezen, vagy lemezeken dolgozó Mastodon. A négyes a Forged by Neron címet adta a természetesen kellemes nótának, amihez különösebb videó most nem társult.


KK's Priest - Hellfire Thunderbolt

A héten beesett a KK's Priest első dala, a Hellfire Thunderbolt is. A K.K. Downingot és Tim "Ripper" Owenst a soraiban tudó csapat klipjében már nem a szintén ex-judasos Les Binks dobol, helyette Sean Elg üti a bőröket. A zenekar sorait A.J. Mills és Tony Newton egészíti ki.


BORN OF OSIRIS - Angel Or Alien

Bemutatta a következő sorlemezének a címadó dalát a Born Of Osiris. A technikás modern metalt toló kvintett Angel Or Alien címen adja majd ki a korongot, a nagybetűs dátum pedig július 2 lesz. 


FEAR FACTORY - Fuel Injected Suicide Machine

Már csak egy hónap és itt a Fear Factory új lemeze, a konkrét szappanoperát lezáró Aggression Continuum. A korongról - mintegy figyelmeztetés, emlékezetfrissítés célból - kijött a kettes nóta, Fuel Injected Suicide Machine címmel.


GO AHEAD AND DIE - Roadkill

Már négy hét sincs a két Cavalera, Max és Igor Amadeus, valamint Zach Coleman közös zenekara, a Go Ahead And Die bemutatkozó lemezének a megjelenéséig. A zenekar nevét viselő csomagról a Roadkill képében már a harmadik nóta mutatta meg magát, várhatóan azért még egy-kettő kicsúszik a fennmaradó idő alatt.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1616559224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum