RockStation

A rasszizmus ellen szólal fel az új dalában az Eighteen Visions

2021. július 04. - theshattered

eighteen-visions.jpgA középiskolai náci zaklatók ellen szólal fel a friss nótájában az Eighteen Visions. A tavalyi EP-jüket követő első saját tételüket, azaz az 1996-t egy megtörtént esemény alapján írták meg az urak, lentebb a dal mellett megtaláljátok a háttérsztorit is.

James Hart: "1996-ot írtunk. Abban az időben a Huntington Beach-en rengeteg fehér felsőbbrendűséget hirdető arc volt, valahogy mindig sikerült belénk kötniük. Éppen a büntetésemet töltöttem a középsuli utolsó évében egy szombati napon. Ahogy be akartam lépni a büntető szobába, hátulról meglökött az egyik náci, akivel az előző iskolai év óta fasírtban voltunk. Vártam, hogy leteljen a büntetés és ahogy megszólalt a csengő, elkaptam kint és egyből a földhöz szorítottam. Jobb belátásra bírtam, majd utána nyilvánosságra hoztam a gyűlöletkeltő nézeteit azoknak, akik látták ezt az egészet. Baszd meg amiben hiszel és bassza meg a rasszizmus is!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6416612322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum