RockStation

Három külföldi zenekarral jön a Summer Hell fesztivál!

2021. július 08. - theshattered

jinjer_photo_by_alina_chernohor.pngNem maradunk külföldi fellépők nélkül, a Barba Negra elhozza a jóságot! A Summer Hell névre keresztelt minifesztiválra három csapat látogat majd el, név szerint az új lemezre készülő, hozzánk már lassan hazajáró Jinjer, a Kreator és Eluveitie. A dátum: augusztus 17!

"Mégis lesz idén nyáron nemzetközi metal fesztivál! Hetek óta dolgozik a BARBA NEGRA és H-Music Hungary stábja, hogy idén se maradjon Magyarország komoly nemzetközi metal buli nélkül!
Summer Hell néven új metal fesztivált indítunk útra, ami terveink szerint, nem 1 alkalomra szól, ha TI is bizalmat szavazatok nekünk és támogatjátok jelenlétetekkel a rendezvényt!
Egy este, 3 olyan bandát tudunk Nektek elhozni, akik külön-külön is csurig telerakták főzenekarként a klubot az elmúlt években. És hogy kikről van szó? Jön a Mille Petrozza vezette német thrash brigád, a KREATOR, a svájci folk / melodic death metal alapcsapat, az ELUVEITIE és Tatiana Shmailyuk énekesnővel az élén az ukrán JINJER.
3 király csapat: 1 thrash, 1 folk és 1 prog - core zenekar fog 3 egyenlő hosszú szettet játszani, a nagyszínpadon, teljes produkcióval!"

A koncert Facebook-eseménye IDE KATTINTVA érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2316616212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum