RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2021/Vol32.

2021. augusztus 15. - sunthatneversets

carcass_2021.jpg

Eheti dalmegosztásunkban prog nagyágyú, rocklegenda, modern heavy, death metal és dallamos katyvasz. /Fotó: Carcass/

DREAM THEATER - The Alien

Az ígéreteknek megfelelően bedobta a közösbe a legújabb dalát, a The Alient a Dream Theater. A progmetal koronázatlan királyai a számmal a következő nagylemezüket, az október 22-én megjelenő A View From The Top Of The Worldöt vezetik fel.


TRIVIUM - Feast Of Fire

Az In the Court of the Dragon kiadása után már sejteni lehetett, hogy hamarosan jön a bejelentés: érkezik a következő Trivium nagylemez. Nos, a hasonló módon In the Court of the Dragon című korong egy intrót és kilenc dalt rejt majd, ezek közül a Feast Of Fire lett a második előzetes. A teljes anyag október 8-ra várható. 


BILLY IDOL - Bitter Taste

Hét év kihagyás után új hangzóanyaggal jelentkezik majd Billy Idol. A The Roadside címre keresztelt EP-re négy dalt pakol fel a rocklegenda, ebből a Bitter Taste mutatta meg elsőnek magát egy videóval kísérve.


CARCASS - Dance Of Ixtab (Psychopomp & Circumstance March No. 1)

Szeptember 17-én Torn Arteries címmel jelenik meg a Carcass új albuma. Júniusban már mutatunk egy dalt róla Kelly's Meat Emporium címmel, most pedig itt a második kedvcsináló, a Dance Of Ixtab (Psychopomp & Circumstance March No. 1), melyhez amelyhez Costin Chioreanu készített animációs videót. 


POORSTACY - Party At The Cemetery

Ha valaki bírja a több stílusjegyet magán hordozó muzsikákat tegyen egy próbát az egyszemélyes Poorstacy-val, amely egyszerre breakcore, emo-punk, meg még sok minden más. Az új dal a Party At Cemetery címet viseli.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2916658628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum