RockStation

Ordinary Man – Itt a legújabb Amberjack klip!

2021. augusztus 29. - sunthatneversets

amberjack_2021.jpg

Megjelent az Amberjack új klipje, amelyet Ordinary Man című dalukhoz forgattak. A banda hamarosan megjelenő, második nagylemezének nyolc dala az élet változásainak feldolgozásáról és az ember saját belső vívódásáról és a rosszabbik énjével való küzdelméről szól - ennek előfutára az Ordinary Man.

Az új single zenei témáját Hantó Doma, gitáros írta még 2020 júniusában, egy szál akusztikus gitáron, a dalszöveget és az énektémát pedig Láng Vince, az énekes 10 perc alatt dobta össze Domáék konyhájában.
„Az ’Ordinary Man’ saját magunk által alkotott mentális láncok széttépése iránti vágy kifejezése. Amikor nem a külső körülmények, hanem a saját belső gátjaink miatt nem tudunk egészségesen élni. Ezt nagyon nehéz legyőzni, de nem lehetetlen.” - mondja a dalról Vince.

Ennek a küzdelemnek a hangulatát ragadja meg az új klip is, amelyet a magyar underground zenei élet legendás koncertfotósa, Bátori Gábor “Sinco” készített, akinek a nevéhez többek között 30Y, A kutya vacsorája és Elefánt klipek is fűződnek.

Az énekes így mesélt az új videóról: „Sincoval már évek óta tervezünk együtt dolgozni, a Kutya Vacsorája zenekarnak készített ’Hinta’ című klipje óta, ami számomra egy meghatározó video. Örülök, hogy több év várakozás után pont erre a dalra készítette el a klipet, ami az egyik legpontosabban fejezi ki az új lemez alaptémáját. A klip főszereplője Kovács Krisztián színész, aki arcjátékával, mozdulataival tökéletesen hozza az önmagával örökké küzdő Sziszifusz-figurát. Persze, ezt a legendát egy kicsit muszáj volt megcsavarni, ahogy az a klip végén kiderül…”

Az Amberjack régóta várt, második nagylemeze ősszel jelenik meg High Road címmel.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5616672262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum