RockStation

SAMY – „KÖVETKEZŐ LÉPÉS”

2021. augusztus 30. - rockstation

samy.jpg2015-ben oszlott fel a Tool de Danton zenekar, melyből voltak, akik szakítottak a pályával, voltak, akik új lendületet kapva folytatták a munkát, többek között (Sági Tamás/New Friend Request, Tobak Dani/Kowaksky meg a Vega és Dobos Richárd/Omega Diatribe). Az azóta eltelt évek inaktív időszakát, tavaly év végén az egykori TDD frontember, Szemerics Ádám „SAMY” is megtörte néhány solo témával, melyből egy újabb tétel a „KÖVETKEZŐ LÉPÉS”.

SAMY: "Nagyon szeretem az egyszerű, fülbemászó dallamos témákat, az akusztikus gitárt, csak elénekelni a gondolatokat mindenféle túlspilázás nélkül! A szövegírás és alkotás mindig is az egyik kedvenc fázisom volt, a magyar nyelv pedig a legjobb közeg, hogy érvényesüljön a mondani való. Sok-sok beszélgetés után arra pontra jutottam, hogy újra belevágok a zenekari életbe is, ennek az alapjait igyekszem letisztázni magamban, az irányvonalat, ami vélhetően a megfelelő kompromisszumok mellett, régi vágyam a dallamos, hol kraftosabb Alter metal, Southern beütés lesz majd, de ez még picit odébb van!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2916674508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum