RockStation

Kiadta az online koncertjének egyik dalát a Killswitch Engage

2021. szeptember 25. - theshattered

killswitchengage_press_2019_credit_travisshinn.jpgBemutatta az augusztusi stream koncertjének egyik nótáját a metalcore alapcsapat, a Killswitch Engage. A kvintett az Us Against The Worldöt szemelte ki erre a feladatra, a dal eredetileg a tavalyelőtti nagylemezükön, az Atonementen jelent meg.

Jesse Leach: "Ez az egyik kedvenc dalom a lemezről, így örülök, hogy kap némi külön figyelmet és egy videót is. Ez a dal arról szól, hogy menjünk ellene menni a lehetetlen szituációnak és legyen önbizalmunk legyőzni a helyzetet, urai lenni annak. Eredetileg egy csataindulónak írtam a skót felföldi, norvég és svéd felmenőimre gondolva. De szólhat éppen a barátságról, szerelemről, vagy egy világutazó tagjaként meglévő bajtársiasságról is. A címe mindent elmond: mi a világ ellen."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9316699450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum