RockStation

Új Korn könyv jön, ezúttal a dalokról lesz szó

2021. október 04. - theshattered

korn_2021_tamar_levine.jpgTöbb zenekar már Magyarországon is ismert kiadványa után a Korn is megkapja a "minden album, minden dal" könyvét. A Matt Karpe által összerakott olvasmány az 1993-as Niedermeyer's Mind demótól kezdve a egészen tavalyelőtti The Nothingig sorakoztatja majd fel a jobb-rosszabbul sikerült nótákat.

A könyv angol nyelvű kiadása november 25-re várható, a "világ többi részén" az ígéretek szerint január 28-tól lesz elérhető. Ha gyakorlatban is szeretnétek értelmezni a nótákat, a jelenleg Fieldy nélkül nyomuló nu metal legendák , ha semmi nem jön közbe, június 25-én Budapestre jönnek, a helyszín a Papp László Sportaréna lesz.

Karpe-nak egyébként nem idegen a nu metal korszak, az ő műve ugyanis az idén megjelent Nu Metal: A Definitive Guide, melyben a nevezett korszak történetét, zenekarait írja le, szólaltatja meg, nem megfeledkezve az egész irányzat keresztapjának kikiáltott producerről, Ross Robinsonról sem.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1816706892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum