RockStation

Jövőre jön a Machine Head következő nagylemeze

2021. november 14. - theshattered

mh2021.pngHiába hajtogatta annak idején, hogy a nagylemezeknek már semmi értelme és nem lesz több a Machine Head neve alatt, jövőre csak megérkezik a soron következő korong. Az egyelőre ismeretlen című anyagot már javában rögzíti a zenekar magját képező Robb Flynn és Jared MacEachern, erről a közösségi felületeken számoltak be.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Machine Head (@machine_head) által megosztott bejegyzés

A várhatóan jövő október 18-án az Amon Amarth-tal és a volt In Flames tagokból álló The Halo Effecttel Budapestre látogató négyes az ígéretek szerint az eddig (azaz a Catharsis óta) kiadott összes kislemezdalt rá fogja sajtolni, így a Arrows In Words From The Sky EP számait is. Várhatóan a koncerten már több tétel előkerül majd az albumról, lévén addigra jó eséllyel kint is lesz.

Az említett buli Facebook eseményét ITT éritek el.

mhamon2022.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9116754504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum