RockStation

Magyar újrakiadást kap a Pokolgép Metálbomba című lemeze!

2021. november 18. - sunthatneversets

pokolgep_metalbomba_cd_cover_2000.jpg

A Pokolgép régóta nem kapható, 2015 decemberében, egy német kiadónál megjelent stúdiólemeze végre megkapja a megérdemelt hazai kiadását is, felújított formában, bónuszdalokkal!

Hosszú ideje nem kapható már a lemez, így igazán időszerű volt, hogy újrakiadást kapjon a Pokolgép 12. stúdióalbuma! A GrundRecords gondozásában megjelenő kiadvány több változáson is átesett. A magyarított címen felül leginkább szembetűnő ezek közül mindenképpen a Havancsák Gyula grafikus által újragondolt borító. A teljes szövegkönyvet magába foglaló füzetet korábban publikálatlan képanyag teszi teljessé. Ezen felül négy, a lemez dalaiból válogatott bónusz koncertfelvételt (Ringben, Szeretném, ha szeretnének, Véssétek fel, Ne köss belém) is kapott a korong, ami a Cserfalfvi „Töfi” Zoltán által elkövetett masteringnek köszönhetően remekül illeszkedik az album hangzásába.

A Metálbomba felújított kiadását december 3-tól lehet keresni a digitális felületeken és zeneáruházakban, illetve a jobb lemezboltokban! A GrundRecords webshopjában előrendelhető a CD, ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr816758288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum