RockStation

Hivatalos: április elsején jön a Meshuggah új lemeze!

2022. január 15. - theshattered

0meshuggah20019_02_eredmeny.jpgMegtörtént a napok óta levegőben lógott bejelentés: igen, hamarosan érkezik a Meshuggah legújabb nagylemeze! Az Immutable című korong április 1-én szabadul majd el, az előrendelések január 28-tól indulnak. Mint ismeretes, a tervek szerint nyáron a Fezenre látogató svédek újra a klasszikus felállásban nyomják, igaz az albumon Fredrik Thordendal feladata mindössze a szólók leszállítása volt.

Mårten Hagström: "A cím tökéletesen bemutatja, hol is tartunk. Nem vagyunk már fiatalok. Legtöbbünk az ötvenen túl van és megvan a magunk ritmusa. Még ha mindvégig kísérleteztünk is, úgy gondolom, hogy az első naptól fogva ugyanazok voltunk. A hozzáállásunk, amiért lemezeket készítünk, amiért úgy szólunk, ahogy, az nem változott. Ahogy az emberiség sem. Folyamatosan ugyanazokat a hibákat követjük el újra és újra. Megváltoztathatatlanok vagyunk. Csak tesszük, amit tennünk kell és nem változunk."

meshuggah-immutable-.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9416813704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum