RockStation

Új dobcuccot vett az utcazenésznek a Metallica

2022. január 23. - theshattered

metallica_2016_2.jpgDecemberben komoly csapás érte Sheriff Drummant, a Los Angeles-i utcazenészt: valaki ellopta a színpadként használt pickupját és rajta a dobcuccát. A kocsi időközben meglett, de a cájgnak lőttek, így nem tudott a szenvedélyének hódolni. A Metallica viszont valahogy meghallotta mi történt és azt tették, amit kellett: vettek egy komplett új dobcuccot az arcnak, aki természetesen végtelenül hálás volt érte. A köszönővideót és Sheriff sztoriját az alábbiakban találjátok meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr516820768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eßemfaßom meg áll 2022.01.23. 20:17:24

"szeretnénk, ha te lennél az új basszusgitárosunk, tessék egymillió $ hogy lásd, komolyan gondoljuk" Csak hogy a helyén tudjuk kezelni ezt az ajándékot.

kvadrillio 2022.01.24. 17:25:20

MOST TÉLLLLLLEG...,,,.......EZ A PICHA ENNYIRE IQ-HIÁNYOS MEG HANG- ÉS TEHETSÉG NÉLKÜLI ?????????????

JESSZUSSSSS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Kulcsár Edina dalba öntötte szomorúságát, itt a videóklip

kvadrillio 2022.01.24. 17:28:03

@kvadrillio: amikor a SZÖRNYELLA ÉNEKELGET......:o))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum