RockStation

Hell Vill #17 – Az idei fesztivál headlinere a SUBSCRIBE!

2022. február 13. - sunthatneversets

hell_vill_17.jpg

A 17. Hell Vill Fesztivál idén nyáron új helyszínen, Felsőtárkányban, egy három napos, két színpados esemény formájában kerül megrendezésre június 17. és 19. között, azzal a nem titkolt céllal, hogy életre hívjon egy, az underground rétegstílusaira és a szubkultúráira építő fesztivált, mely tisztes utódja lehet az ország északkeleti részén egy évtizede feledésbe merült Hegyalja Fesztiválnak és Azfesztnek.

Eszméletlen sokat jelent számunkra a rengeteg pozitív visszajelzés, amit az elmúlt hónapokban kaptunk minden oldalról, és hogy jobbnál jobb hazai zenekarok támogatják az ügyünket az ország minden szegletéből. Óriási öröm, hogy újabb mérföldkőhöz érkeztünk, hiszen a fesztivál történetében először hazánk egyik legnagyobb hatású metal zenekarát, a Subscribe-ot köszönthetjük a 17. Hell Vill headlinereként!

Márciusra várható a fesztivál teljes programja, de a Subscribe mellet már biztosan velünk tart a Téveszme, a Lazarvs, az Omega Diatribe, HOLI, a Satelles, a Stubborn, a The Southern Oracle, a BIPØLARIS, a Heartlapse, a BORU, a Touch és a nemecsek.

A fesztivál előtt három támogatói koncerten is találkozhatunk, olyan remek bandák társaságában, mint az As Karma Brings, a BIPØLARIS, a Dealer Bt, a Francesco és a Haverok, a Gyilkos, a Heartlapse, a Millió Rózsaszál, az Oaken, az Önkívület, a Sirens Chant, a tHE sNOBS, a VODKA FOR KIDS, a Wasted Struggle és a WATCHMYBAG!

Iszonyú hálásak vagyunk A BETONnak, a Nyolcas Műhelynek és a Dürer Kertnek, hogy otthont adnak a buliknak!
A miniturné menetrendje a következő:
2022.02.19 – Győr, A BETON
2022.03.05. – Székesfehérvár, Nyolcas Műhely
2022.03.11. – Budapest, Dürer Kert

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6417437110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum