RockStation

Papírhiány miatt csúszik a Rammstein album megjelenése

2022. február 15. - theshattered

rammstein_2019_3.jpgAz eredeti tervek szerint a mához három hónap múlva kezdődő világturné megkezdéséig ki akarta adni az új lemezét a Rammstein, viszont ez nem biztos, hogy ténylegesen így is lesz. A németeket, hiába kész van az anyag, a papírhiány hátráltatja, így egyelőre még várni kell a friss csomagot. A helyzetről a csapattal dolgozó Sven Helbig beszélt.

Sven Helbig: "Még maga a zenekar sem tudja, mikor jelenik meg az album. Az ok egyszerű: papírhiány. Nagy mennyiségű CD-t, lemezt, bookletet, borítót kell kiküldeni világszerte, egy nekifutással. Ez jelenleg nem megoldható."

Magáról a lemezről: "Az egész készen van, de ugyanakkor teljesen lehetetlen helyzetben vagyunk. Van, hogy a zenekar az utolsó pillanatban von vissza dalokat, változtatja meg azokat. Vagy Till nem akarja átírni a szövegeket, hiába találja Richard butának őket. Vagy a gitárosok nem tudnak megegyezni egy riffen..."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2217525728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum