RockStation

Sonata Arctica klasszikust dolgozott fel a Metalite

2022. március 21. - moravsky_vrabec

metalite_band3.jpg

Az énekesnős power metalban utazó Metalite idei első életjele egy feldolgozás. A svédek választása a Full Moon című örökzöldre esett a Sonata Arctica első lemezéről.

Akkoriban még a Sonata is power metalt játszott, az első albumuk azóta a műfaj egyik klasszikusává nemesedett. A Metalite nem is babrált sokat a dalon, kicsit modernebb a megszólalás, ami az eltelt bő 20 évnek, valamint Jacob Hansen hangmérnök-producernek köszönhető. A dalhoz egy jó hangulatú, próbateremben zenélős videó is készült. Arról egyelőre hallgatnak, hogy a Full Moon már egy újabb lemez első fecskéje-e, vagy csak a holtidőt töltötték ki vele. Ha szereted a dallamos metalt, vagy kíváncsi vagy, hogy szól a Full Moon Tony Kakko orrhangja nélkül, már indíthatod is a videót. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3117783962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum